Yeni Gelen Gümüş Püsküllerimize Göz Atın

17-10-2018 17:45
Yeni Gelen Gümüş Püsküllerimize Göz Atın

Yeni Gelen Gümüş Püsküllerimize Göz Atın

 

Estetik ve şık tasarımları ile tespihlerin vazgeçilmez parçaları olan Gümüş püskül çeşitleri, yepyeni modelleri ile farklı tercihler sunuyor. Özellikle el işçiliği ile yapıldığından dolayı el emeği göz nuru olarak da tabir edilebilecek bu orijinal ürünler, parlak görünümü ve süslemeleriyle keyifle kullanılabilir. Farklı tasarımlardaki tespitlerle hoş bir uyum yakalayan püskül çeşitleri, şık bir model altında üretimleri gerçekleştirilmiş. Tespihlerin daha şık görünmesine olanak tanıyan ve el işçiliği ile hayat bulan değişik model yapılarındaki püskül çeşitleri, gümüş farkı ile uzun yıllar sorunsuz şekilde kullanılabilir. Bu sayede herhangi bir eskime ya da yıpranma gibi problemler yaşamadan gönül rahatlığıyla değerlendirilebilir. Şimdi çok uygun fiyatlar dahilinde güven içerisinde yeni gelen modeller arasından tercih yapabilir, tespihlerinizin daha göz alıcı bir görsel ortaya çıkarmasına olanak tanıyabilirsiniz.

 

Kaliteli malzeme yapısı ile özel bir işçilik altında şık Gümüş püsküller

 

 

Tesbih sanatına ilgi duyanların vazgeçilmez aksesuarları arasında yer alan Gümüş püskül modelleri, son dönemlerde çok fazla tercih edilmektedir. Parlak görünümleri ve titiz işçilik ile hazırlanmış detayları sayesinde harika bir görsel sunan püskül modelleri, kişisel isteklere bağlı kalınarak değişik model yapıları altında seçim şansımı sunmaktadır. Bunlar içerisinde siyah, sarı ya da yeşil ve mavi ile kırmızı mineli üçlü gümüş modelleri ön plana çıkıyor. Dilediğiniz renk altında seçim yapabileceğiniz bu harika gümüş püsküller, orijinal ve el işçiliği ile hazırlanmış özel tasarımı sayesinde; hayatınız boyunca özel olarak kullanma şansı sunuyor.

 

Özel tasarım Gümüş püsküller

 

 

Her kısmı tamamen özel bir tasarım altında bu alanda büyük bir tecrübe sahibi olan sanatkarlar tarafından tasarlanmış gümüş püsküller, bir bakanın bir kez daha bakmasına neden oluyor. Nitekim göz alıcı parlak görünümleri, detaylı şekilde işlenmiş tasarımları ve gümüş ayrıntısı sayesinde, tesbihlerin yanında özel bir uyum sağlamaktadır. Şimdi farklı model yapılarına değişik renklerle uyum sağlamış şekilde tercih edebilir, çok uygun fiyatlarla temin ederek birçok değişik tesbih modeli altında kullanabilirsiniz. Özel tasarım modeller, Bozkurt seçenekleri ya da saçaklı tasarımlar da yine tercih imkanını sunmaktadır. Bütçenize uygun şekildeyeni gelen seçenekler arasından hemen sipariş verebilirsiniz.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.