Ağaç Bitki Tesbih Özellikleri

22-10-2018 21:53
Ağaç Bitki Tesbih Özellikleri

Ağaç Bitki Tesbih Özellikleri

 

Ağaç tesbih modelleri günümüzde erkekler tarafından en çok tercih edilen tasarımlar arasında yer almaktadır. Özellikle farklı seçenekler dahilinde çok daha kolay bir işleme özelliği sunduğundan dolayı, ağaç bitki tesbih modelleri çok fazla ilgi görmektedir. Rahat bir şekilde istenilen model yapısı sanatkarlar tarafından gerçeğe dönüştürülmekte ve bu da kişisel zevklere hitap etmektedir. Farklı ağaç çeşitleri ile ele alınan bu tesbih modelleri, özellikle görsel açıdan tamamen doğal ve ahşap bir görünüm sağladığı için, adeta göz banyosu yaptıran estetik bir tasarım sağlamaktadır. Bunlar içerisinde kördiken ağacı, kuka; gül ve tarçın ağacı ile birlikte palmiye veya pelensek ağaç türleri ile hazırlanır. Ağacın üzerindeki motiflerden gelen doğal görünüm özellikle erkeklerin çok ilgisini çekiyor. Daha sade ve karizmatik bir görsel sunduğundan dolayı, günümüzde farklı amaçlarda değerlendirilmektedir.

 

Şık görünümü altında birbirinden farklı modelleri ile ağaç bitki tesbihleri

 

 

Birbirinden şık görünümleri ve estetik görselleri ile çok fazla ilgi gören ağaç bitki tesbih çeşitleri, günümüzde oldukça popüler hale gelmiş durumdadır. Sanatkarların yetenekli ellerinde hayat bulan ve titiz bir el işçiliği ile hazırlanan bu ürünler, aynı zamanda kaliteli malzeme yapısı sayesinde uzun yıllar kullanım imkanı sunuyor. Kişisel tercihlere göre ve kullanılacak alana bağlı, oldukça bir zengin model yapısı altında seçim şansı bulunmaktadır. Bunlar içerisinde özellikle kuka ağaç türü ile hazırlanmış olan mevlevi model, Beyz-i ya da Çeşm-i Bülbül modeli, kapsül kesim ya da baklava tarzı görünümleri altında hazırlanmış farklı seçenekler içerisinden güzel bir tercih gerçekleştirilebilir. Uç kısmına ise farklı metal yapıları ile harika zincirlerin yerleştirildiği bu tesbihler, günümüzün hem kullanım hem de görsel açıdan en güzel tespih örnekleri arasında bulunmaktadır.

 

Çok uygun fiyatlarla keyifle satın alınabilir

 

 

Değişik şekiller altında sade görünümleri ya da üzerine farklı desenler ve motifler işlenmiş tasarımlar kapsamındaki tesbih çeşitlerini, güven içerisinde sipariş verebilirsiniz. Özellikle tamamen orijinal ağaç yapısı altında üretimleri gerçekleştirildiğinden dolayı, pürüzsüzlüğü ile elde rahatlıkla kaymakta ve kolay ve kullanım şansı sunmaktadır. Bu da en çok tercih sebebi arasında ön plana çıkıyor.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.